AP Network: Specialist in het werven, selecteren en detacheren van salarisprofessionals

Wij zijn dé specialist op het gebied van werving, selectie en detachering van salarisprofessionals. Ons doel is om de perfecte match te vinden tussen specialisten en werkgevers met een uitdaging in de salarisadministratie.  

Bij AP Network hebben we een uitgebreid netwerk van betrouwbare professionals die u graag van dienst zullen zijn.

Salarisadministrateur, adviseur en teamleider

Ben je op zoek naar een salarisadministrateur, adviseur of teamleider? Dan ben je bij AP Network aan het juiste adres. Wij bieden gespecialiseerde professionals aan die passen bij jouw specifieke behoeften.

Korte communicatielijnen en persoonlijke service

Onze communicatielijnen zijn kort, zodat we snel en efficiënt kunnen handelen. Bij AP Network staan we altijd klaar om onze klanten te ondersteunen. Wij streven naar een duurzame samenwerking en bouwen graag aan langdurige relaties.

AP NETWORK SALARIS PROFESSIONALS

Enorm netwerk van salarisspecialisten

Jarenlang heeft AP Network gebouwd aan een enorm netwerk van  salarisspecialisten op alle niveaus. Hiermee heeft AP Network altijd de oplossing voor uw uitdagingen in huis.

Grondige screening van kandidaten

Voordat AP Network een specialist voorstelt aan de klant, zorgt AP Network er voor dat er een uitgebreide screening is gedaan van de kandidaat. Dit behelst onder meer een persoonlijk interview en een referentiecheck.

Ongekende snelheid van schakelen

AP Network begrijpt als geen ander dat de salarissen iedere maand betaald dienen te worden. Snel kunnen schakelen is in veel gevallen enorm belangrijk. Zowel naar de specialisten als naar de klant toe hanteert AP Network een ongekende snelheid van handelen.

Professionals met ervaring in gangbare salarissoftware

Binnen ons netwerk hebben we professionals met kennis en ervaring in alle verschillende salarissoftware, zoals: AFAS, ADP, VISMA RAET, Loket.nl, NMBRS, SAP, UNIT4 & Cobra.

We houden onze kennis up-to-date, zodat we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn.

Benieuwd hoe AP Network uw organisatie kan versterken met onze specialisten in salarisadministratie?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. 

Contact