Over AP Network

Bij AP Network streven we ernaar om de perfecte match te vinden tussen getalenteerde professionals en deze toonaangevende organisaties. Met onze grondige selectieprocessen en diepgaande kennis van de branche, zorgen we ervoor dat zowel werkgevers als werknemers de beste resultaten behalen.

Armando Paoloni

De oprichter van AP Network is Armando Paoloni. Opgegroeid aan de kust van de Duin- en Bollenstreek, maar met Italiaanse roots heeft hij een groot hart voor mensen. Afspraken nakomen en keihard werken zijn hem met de paplepel ingegoten.

Armando is een sportief man die graag uitdagingen aangaat. Hij heeft een voorliefde voor tennis, squash, hardlopen, wielrennen en boksen. Deze passie voor sport is ook terug te zien in zijn werk. Armando is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wil altijd het beste voor zijn klanten.

In 2017 richtte Armando AP Network op. AP Network is een toonaangevend arbeidsbemiddelingsbureau dat zich specialiseert in de werving van (interim) salarisprofessionals, HR professionals en financeprofessionals. Armando is nog steeds actief als directeur van het bedrijf.

Deze passie voor mensen is terug te zien in de manier waarop Armando AP Network runt. Hij legt veel nadruk op persoonlijke aandacht en maatwerk. Hij neemt de tijd om zijn klanten en kandidaten goed te leren kennen, zodat hij de beste match kan vinden.

AP Network is een succesvol bedrijf dat een sterke reputatie heeft opgebouwd. Armando’s persoonlijke benadering en zijn toewijding aan zijn klanten zijn hiervan de belangrijkste oorzaak.

Armando Paoloni

“Ik wil mensen helpen om hun dromen waar te maken,” zegt Armando. “Ik wil ervoor zorgen dat ze de juiste baan vinden waar ze zich kunnen ontwikkelen en waar ze de beste professionele versie van zichzelf kunnen worden”