AP Network: Dé specialist in het werven, selecteren én detacheren van HR professionals

Met een uitgebreid netwerk van kundige en hooggekwalificeerde HR professionals kan AP Network voorzien in uw behoefte. Of u nu op zoek bent naar administratieve HR ondersteuning, een goed advies of ervaren adviseurs en interim-managers, AP Network kan er voor zorgen.

Waarom kiezen voor AP Network?

  • Wij begrijpen het belang van HR in elke organisatie.
  • Onze zorgvuldige screening zorgt voor de perfecte match.

Tijdelijke ondersteuning of strategische HR-partner, wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Professionele HR Dienstverlening

AP Network biedt HR oplossingen op alle denkbare niveaus. Of het gaat om een advies-vraagstuk, vaste of tijdelijke invulling van een HR-rol, u kunt altijd bij ons terecht. Sind 2017 hebben wij op succesvolle wijze al vele verschillende rollen ingevuld, variërend van junior HR Officers tot zware Senior HR Managers. 

AP NETWORK HR PROFESSIONALS

In-House HR-kennis altijd beschikbaar

Creëer een solide personeelsbeleid en strategie die uw organisatie vooruit helpt. Onze experts bieden maatwerkadvies voor effectief personeelsbeheer en strategische HR-oplossingen. Ontdek de kracht van een goed doordacht personeelsbeleid en behaal uw organisatiedoelen met vertrouwen.

Ervaring met alle softwarepaketten

AP Network is bekend met alle bekende – en minder bekende HR-systemen. Onze professionals zijn ervaren, hebben met verschillende systemen gewerkt en zijn daardoor snel inzetbaar in uw organisatie.

De basis altijd op orde bij AP Network

AP Network heeft de basis op orde en kan daardoor excelleren. Wilt u de basis op orde krijgen en zorgen dat uw mensen kunnen excelleren in hun rol? Schakel dan AP Network in om u te helpen.

De beste HR professionals voor jouw organisatie

Dankzij onze selectiemethodieken, beschikken onze professionals over de juiste kennis van HR processen, autorisaties en ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving binnen verschillende branches. Ze zijn gespecialiseerd op het gebied van HR en kunnen direct bij jouw organisatie aan de slag. Er is vaak slechts een beperkt inwerktraject nodig.

Jouw HR-Team versterken?

Wij vinden betrouwbare en ervaren HR-professionals die perfect passen bij jouw organisatie, ongeacht het specifieke HR-gebied.

Contact